UW LOGO IS KLAAR. EN NU?
Behalve uw nieuwe logo kan ik ook reclame-uitingen ontwerpen, zoals uw “huisstijl” (brief-papier, visitekaartjes). Maar ook de reclame op  uw auto of bedrijfspand, en uw folder of website. Hieronder vindt u daarvan enkele voorbeelden. DIVERSEN VOORBEELDEN RESTYLING
Advies nodig? Bel of mail Henk Stark
LOGO ONTWERP KLANTEN OVER MIJ CONTACT OFFERTE AANVRAGEN CONTACT OFFERTE
Logo laten ontwerpen? www.logostudio.nl
KOSTEN
Belettering (ontwerp en uitvoering) van auto’s en bedrijfspanden verzorg ik ook. Enkele voorbeelden van recente opdrachten.       KLIK = VERGROTEN
HUISSTIJLEN
BELETTERING
WEBSITES
Een fraaie website is vaak het eerste positieve contact met uw bedrijf. Ik ontwerp websites waarop op uw bedrijf of product perfect uit de verf komt, zowel op de computer/tablet als op een smartphone. RECENT GEBOUWDE WEBSITES: www.stallingwaddinxveen.nl www.autdoorkampen.nl www.stallingA20.nl www.ajbouw.nl www.bregmanadvisering.nl www.kluzo.nl www.autorenovatie.nl en natuurlijk mijn eigen site.
HUISSTIJL ICT-BEDRIJF
HUISSTIJL VAKANTIEPARK
KLIK = VERGROTEN
                        Ook het ontwerpen van folders,                         allerhande drukwerk en ook websites kunt u allemaal aan mij overlaten. Overleg uw wensen voor een vrijblijvende prijsopgave.
DRUKWERK, AUTORECLAME, BELETTERING, WEBSITES... IK ONTWERP HET ALLEMAAL
Een huisstijl bestaat doorgaans uit briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Qua ontwerpkosten kunt u uitgaan van ongeveer 90 euro. De uiteindelijke ontwerpen worden dan opgeleverd als drukklare bestanden.